Private Lease

Ben jij ook al enthousiast geworden over de leasemogelijkheden? Dan vertellen wij je graag wat je exact kunt verwachten, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Om je extra te overtuigen hebben wij alle voordelen van het leasen van een Ligier of Microcar brommobiel nog eens overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

  • Voor een vast bedrag per maand rij jij al een nieuwe Ligier of Microcar brommobiel;
  • Kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden zijn inbegrepen bij dit leasebedrag;
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk verzekering (UNIEK!);
  • Autobedrijf Bink blijft jouw contactpersoon;
  • Jij hoeft je allen nog maar bezig te houden met tanken. De rest doen wij!;
  • Je kunt ook je huidige brommobiel of auto bij ons inruilen voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt dit precies?

Autobedrijf Bink maakt het leasen van een brommobiel in de regio Tilburg heel simpel. Bijkomend voordeel is dat je in termijnen betaalt en dus niet het hele bedrag in één keer. De termijnen zijn vast en er zijn dus geen onverwachte verrassingen in de toekomst. Jij weet exact wat je iedere maand kwijt bent want echt alle kosten zijn al bij de maandelijkse termijnen inbegrepen.

Verzekering en onderhoud

Veiligheid op de weg staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt daarom altijd even langs rijden bij Autobedrijf Bink in Tilburg om je brommobiel te laten checken. Onze ervaren monteurs zorgen snel en efficiënt voor het onderhoud van jouw brommobiel, zodat jij altijd veilig de weg op kunt. Uiteraard kun je ook bij ons terecht op momenten dat er schade aan jouw Ligier / Mircocar brommobiel is ontstaan.
Een all-risk verzekering is onderdeel van ons aantrekkelijke leasepakket en is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Ook die zorg nemen wij graag bij je weg. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs, dus daar hoef je je verder geen zorgen over te maken.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over de Ligier / Microcar brommobielen en de uiteenlopende mogelijkheden voor koop of lease, kom dan eens langs. Onder het genot van een kop koffie geven wij je graag antwoord op al jouw vragen. Uiteraard kun je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Een offerte aanvragen of een gratis proefrit?

Via onze contactpagina kun je een offerte aanvragen voor de Ligier / Microcar brommobiel van jouw keuze. Wil je hem liever uitproberen, dan kun je ook een gratis proefrit aanvragen. Ook voor alle overige vragen over Autobedrijf Bink, staan wij je graag te woord.

Bezoekadres

Winkler Prinsstraat 30
5021 TB TILBURG
Nederland

0135420143
info@binkauto.nl